Компанија Westermo је лидер број један по броју решења у индустриjским комуникацијама, са искуством од преко 40 година у развоју комплетне комуникационе структуре. Једини преостали произвођач индустриjске комуникационе опреме високе поузданости са развојем и производњом у Европи.

Индустријски Ethernet L2 свичеви подржавају редундантне прстенове, PoE (Power over Ethernet) и серијске везе, и могу да задовоље све потребе које захтева ваша апликација. Далеко превазилазе стандардне индустријске захтеве, са робустним дизајном како би издржали екстремне температуре и електромагнетне сметње, без обзира да ли су монтирани на DIN шину или у рек.

Индустријски Ethernet L3 робусни свичеви нуде статичко рутирање, IPSec VPN подршку, DMZ и моћни firewall како би се одвојила мрежа и заштитили важни подаци. Са подршком за Network Address Translation (NAT) и port-forwarding, Westermo L3 свичеви осигуравају да ваша мрежа буде заштићена од претњи које ce прослеђују Интернетом.

Сви Westermo производи су дизајнирани, сертификовани и доказани у критичним апликацијама, па не изненађује што су највећи лидери у индустрији своје комуникационе структуре поверили управо Westermo-у.