FTTH решења

Решења која нудимо су прилагођена вашим појединачним и специфичним техничким захтевима у погледу перформанси, квалитета и трошковне ефикасности. Наш добро обучени тим користи висококвалитетну опрему како би оптичка влакна довели директно у вашу кућу, зграду или ваше пословно место, омогућавајући вам бржи широкопојасни приступ. Нудимо вам најбољи тим за анализу, пројектовање, инжењеринг, инсталацију, тестирање и одржавање, а такође нудимо пасивну оптичку опрему врхунског квалитета.

 

Антенски грејачи

Наши грејачи антене су пројектовани да одржавају антене оперативним и у најозбиљнијим временским условима и на тај начин спречавају сметње и трошкове. Нудимо решења која одговарају вашим индивидуалним и специфичним техничким захтевима у погледу перформанси, квалитета и трошковне ефикасности.

Главне предности наших система за одлеђивање су цена, смањени захтеви у напајању, брза инсталација, потпуно аутоматско даљинско управљање. Алуминијумски рефлектори су оптималан избор захваљујући високој топлотној проводљивости алуминијума који омогућава најбрже топљење леда, снега и мраза уз одржавање дуготрајне отпорности. Нудимо вам стручњаке за консалтинг, снабдевање и уградњу антенских грејача.