Инсталације оптичких каблова и мреже

Пројектујемо, инсталирамо и одржавамо оптичке инсталације и системе унутар објекта, обезбеђујући врхунску комуникациону мрежу.

Целокупан процес укључује консалтинг, пројектовање и анализу, управљање пројектима, инсталацију, терминирање влакана и сплајовање, ОТДР тестирање и одржавање.

Оптичка мрежа коју дизајнирамо је економична, прилагодљива и са могућношћу надоградње.

 

Локалне мреже

Наш приступ умрежавања укључује најновије технологије како бисмо обезбедили нашим клијентима најсигурније, робусно и скалабилно решење за њихове мрежне захтеве. Нудимо L2 и L3 услуге, сигурност података, контролу мреже и ресурса, VPN могућности, квалитет услуге (QoS) и продужене гаранције - све је укључено у решење и подржано 24-дневним проактивним надзором. Нудимо  Layer 2 and Layer 3 services, data security, контролу мреже и ресурса, VPN могућности, захтеве за квалитет услуге (QoS) и радне гаранције - све је укључено у решење и подржано 24-дневним проактивним надзором. контролу мреже  и ресурса, ВПН могућности, захтеве за квалитет услуге (QoS) и радне гаранције - све је укључено у решење и подржано 24-дневним проактивним надзором.

Без обзира да ли пројектујемо и инсталирамо локалну мрежу (LAN) структурним кабловима, бежичним уређајима или WAN мрежу , наша главна брига је да мрежа корисника буде стабилна и безбедна.

У могућности смо да понудимо различита мрежна решења као што су CAT5e, CAT6 и CAT7 каблови, оптички каблови...

Електрична мрежа

Нудимо пројектовање и инсталацију електричне мреже, укључујући оптимизацију, тестирање, пуштање у рад и одржавање...

Такође, обезбеђујемо решење за надзор и управљање ESM (Energy Site Management) које оптимизује и смањују се трошкове инсталације, коришћења, надоградња и одржавања мреже.