Решења

NovaTel d.o.o је усредсређен на најсавременија решења у преносу информација. Наша решења и услуге примењују се у телекомуникационим мрежама, како у фиксним тако и мобилним мрежама друге, треће и четврте генерације, TETRA мрежама. Опрема из наше понуде обезбеђује пренос говора, података и слике :

Са друге стране читава палета производа је на располагању нашим купцима од спојница, изолатора, обележавача, терминација, разделника било за бежичне, оптичке или бакарне системе. Наслањајући се на поуздане произвођаче, од скоро се у понуди налазе и камере и опрема за IP видео надзор, као и опрема за пренос аудио и видео сигнала кроз IP мрежу.

 

 

Радио Релејни системи

 

 

Бежични пренос је идеално решење за успостављање laste mile, backup и bacbone конекција. Користе се за пренос података, говора и видео сигнала. Њихова предност и економска оправданост  највише се  огледа у брзини успоставе везе и  брзини отклањања сметње, што их чини незамењивим у апликацијама преноса података и говора. 75% свих базних станица мобилне телефоније повезано је РР линковима! У погледу протока, РР линкови практично немају ограничења.

 

eclipse

 

Радио - релејни системи обезбеђују брзо и поуздано повезивање за потребе мобилне телефоније, дистрибуције видео сигнала или гигабитне преносе података.


NovaTel d.o.o од оснивања испоручује и уграђује РР системе тако да се данас издвајамо са преко 1000 пројеката усмерених РР веза .


У нашој понуди налазе се системи у full outdoor, full indoor и split конфигурацији, за пренос Ethernet и TDM саобраћаја. За напредне мреже, обезбеђујемо напредне РР системе који поджавају L2/L3 функције, carrier Ethernet, IP-MPLS, SYNCE,


 

Наша РР решења доказала су се у телекомуникационим мрежама:

Преко 1000 радио релејних линкова РР линкови
Међународна рр веза Земун–Дета (Румунијa), метро РР мрежа
прва приватна IP мрежа, преко 30 хопова РР линк (Нови Београд–Крчедин–Нови Сад)

 

 

партнери :


 

 

 


Врх стране

 

 

Мрежна решења

 

 

mrežna rešenja

Шездесетих година прошлог века, Leonard Kleinrock, Paul Baran и Donald Davies независно су конципирали и развили рачунарске мреже које користе пакете за пренос информација између рачунара.

1965.год, Thomas Marill and Lawrence G. Roberts креирали су прву Wide Area Network (WAN).

Данас, NovaTel d.o.o чини део великог тима који и даље изграђује и унапређује рачунарске мреже. Наша понуда је конципирана тако да обезбеђује комплетна решења за локалне, метро и WAN мреже, од неуправљивих L2 switch-ева, преко напредних IP-MPLS router-a до DWDM система. Сву опрему одликује висока поузданост, функционалност, лака управљивост, а сходно захтевима, и најшири температурни радни опсег. Читава палета уређаја за пренос говора слика и података задовољава све захтеве за преносом информација у оквиру јединствене IP мреже.

У понуди имамо преко 500 различитих мрежних уређаја за различите намене.

 

Референце:

L2 свичеви Индустријски свичеви Индустријски радио модеми Индустријски свичеви

 

 

Партнери :


 

Врх стране

Кабловски системи

 

 

mrežna rešenja

NovaTel d.o.o нуди комплетна решења за каблирање како бакарне тако и оптичке мрежне инфраструктуре, дајући слободу избора у пројектовању и оптимизацији целе мрежне архитектуре.

 

Кабловски системи многоструко надживљавају активну опрему, те им се у савременим телекомуникационим мрежама приступа са посебном пажњом од пројектовања до реализације. Уз помоћ својих партнера, NovaTel d.o.o обезбеђује најнапреднија решења гарантујући дуг експлатациони век, једноставност имплементације и не надмашиве перформансе.

 

телекомуникације су у више наврата поставили нове стандарде са иновативним решењима за изградњу и проширење сваког дела приступних и Next Generation Access мрежа.

 

 

Телекомуникације подржава FTTH и FTTC имплементацију са неупоредивом историјом иновација у оптичкој технологији, било да користите постојећу инфраструктуру, или да инсталирате потпуно нову мрежу.

 

Референце:

Разделнички системи, FTTH решење 3М fibrelock конектори за механички сплајс
Локална мрежа Приступна и транспортна мрежа ( бакар и оптика)

 

 

партнери : 

 

Врх стране

IP видео надзор

 

 

mrežna rešenja

У циљу комплетирања понуде, NovaTel d.o.o нуди комплетна решења видео надзора од cost effective сетова за кућну заштиту до професионалних система намењених заштити објеката са великим безбедносним ризицима.

Софтверска решења омогоћавају како локални тако и удаљени надзор објеката. NovaTel d.o.o спада у малу групу компанија која тржишту нуди комплетне системе за изградњу мрежне инфраструктуре и видео надзора под окриљем једног бренда.

На овај начин је загарантована униформност, поузданост и једноставност у имплементацији и одржавању.

 

партнери : 


 

 

Врх стране

 

Радио Релејни системи

 

Мрежна решења

 

Кабловски системи

 

IP видео надзор

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2013. NovaTel d.o.o All Rights Reserved.
Website Design by NovaTel