O нama

Историјат

 

 

Компанија NovaTel d.o.o је основана 1998. године у Београду као прва компанија са комплетним спектром радио релејних производа на нашем тржишту.


NovaTel d.o.o данас припада малој групи најпоузданијих систем интегратора и испоручиоца ICT опреме у Србији са једном од најширих палета професионалних производа и услуга у својој понуди.


Istorijat

Током свог постојања бавили смо се:

 

Компанија NovaTel d.o.o је оспособљена и техничко-технолошки квалификована за обављање послова пројектовања и изградње најсавременијих приступних мрежа , оптичких система, као и мрежних решења.

 

Мисија и визија

 

 

У току постојања смо развили процедуре и правила понашања кроз Систем менаџмента квалитетом ISO 9001:2008 и кроз Систем заштите животне средине ISO 14001:2005.
Ови системи нам служе као водич у раду за све запослене, истичући значај свих законских регулатива и високе етичке вредности.


 

Мисија

Наша мисија је да пословним знањем и отвореним приступом обезбедимо највиши квалитет услуга и понудимо најсавременију опрему у изградњи комплексних инфраструктурних система.


Визија

Наша визија је да оржимо високо место међу систем интеграторима на Балкану, препознатљиви по својим технолошким партнерима, квалитетно реализованим пројектима и бројним задовољним корисницима.

.

misija

 

misija

 

Врх стране.

Признања

 

 

Октобар 2010

NovaTel међу 50 најбрже растућих технолошких фирми Централне Европе за 2010. годину, објавила Консултантско-ревизорска компанија Deloitte.

 

Април 2013

Успешна ресертификација SRPS ISO 9001:2008 и SRPS ISO 14001:2005.

 

Београд 2010, 2011, 2012. године

NovaTel као дародавац добија захвалницу од МУЗЕЈА ПРИМЕЊЕНИХ УМЕТНОСТИ.

 

2010 године

NovaTel добио признање од компаније Aviat Networks као водећи партнер за период 2009/2010.

 

Врх стране

Референце

 

 

У досадашњем раду дали смо свој допринос свим телекомуникациом мрежама на нашем простору. Поносни смо да Вам представимо неке од наших корисника:

 

Reference

Врх стране

 

Историјат

 

Мисија и визија

 

Признања

 

Референце

 

 

 

 

Copyright © 2013. NovaTel d.o.o All Rights Reserved.
Website Design by NovaTel